Ek dosyalar

Nis

Yükleyeceğiniz fotoğraf sınav esnasında öğrenci adayının yüzünün tanınabileceği düz bir arka zeminde çekilmiş vesikalık fotoğraf olması gerekmektedir.

Parkta, bahçede, elinde bir şey tutarken, başka birisiyle birlikte, küçükken çekilmiş, düğün, nişan v.s. katılırken çekilmiş fotoğrfaf olmasını istemiyoruz.

Gidip fotoğrafçıda çekilin demiyoruz ama en azından cep telefonuyla çekilip sonra da vesikalık olacak şekilde kırpılmış olması gerekmektedir.

Çünkü kimlik belgeleri fotoğraflı olmadığı için öğrenciyi sınav esnasında ve kayıt esnasında sistemimizde de kayıtlı olacak fotoğraf üzerinden tanıyacağız.

Nis

Veli toplantımız sonrasında velilerimize 42 sorudan oluşan bir anket düzünlendi. Ankete 110 velimiz cevap verdi. Bu yapılan anketten okul içi ve okul dışında yapılan faaliyetlerle ilgili bölümün sonuçlarını aşağıda bulabilirsiniz.

Öğrencilerimize ise okul içi faaliyetlerimizden önce "Sosyal Etkinlik İhtiyaç Belirleme Anketi" düzenlendi. Nisan ayında ise "Memnuniyet" anketi düzenledik. Okulumuzda özgün bir şekilde düzenlenen "Sıradışı Külüp Faaliyetlerimiz"in ne kadar etkili olduğuna şahit olduk.

Yapılan tüm anketlerin oranları aşağıda sunulmuştur.